Menu English

Gezond Actief Ouder Worden

Versterken van zelfmanagement van thuiswonende ouderen
Publicatiedatum: 01 januari 2009

Het Gezond Actief Ouder Worden (GAOW) programma is een preventief programma dat zich richt op het versterken van zelfmanagement van thuiswonende ouderen.

Toon:

In het voorjaar van 2011 is het onderzoek naar de implementatiemogelijkheden afgerond. De ervaringen met het programma en het onderzoek zijn waardevol gebleken voor zowel deelnemers, onderzoekers, groepsfacilitatoren als beleidsmakers. De resultaten van het onderzoek bieden handvatten voor verdere ontwikkeling en implementatie van het programma (zie evaluatieverslag). De mogelijkheden voor een vervolgtraject worden eerst onderzocht, voordat het programma weer kan worden aangeboden.

Op verzoek is een kort promotiefilmpje beschikbaar welke is gebruikt tijdens introductiebijeenkomsten. Hierin komen enkele deelnemers aan het woord om te vertellen over hun ervaringen tijdens het Gezond Actief Ouder Worden programma.

Op 20 januari 2011 is een Invitational Conference gehouden, hier kunt u de presentatie van deze inspirerende dag terugvinden.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen