Menu English

Jong Geleerd

Een voorstel voor inclusief actieonderzoek
Publicatiedatum: 12 januari 2021

Het programma Jongeren INC wordt gedreven door de missie dat jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen mee kunnen doen in de samenleving. In dit actieonderzoek gaan actieonderzoekers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool Rotterdam samen met jongeren en andere belanghebbenden gemaakte keuzes in het programma van Jongeren INC strategisch aanscherpen en werkzame elementen beschrijven voor toekomstige programma's.

Toon:

(Beoogde) resultaten

Beoogde resultaten

Het voorgestelde actieonderzoek levert resultaten op voor FNO en het programma Jongeren INC, voor jongeren zelf en voor andere stakeholders:

  • verdiepende kennis over behoeften aan ondersteuning en drempels die dit bemoeilijken bij participatie- en inclusie vraagstukken van jongeren met een chronische aandoening;
  • kennis over de interactie tussen Systeemaanpak en Perspectiefaanpak;
  • aangrijpingspunten voor borging van werkzame elementen van het programma Jongeren INC;
  • inzicht in werkzame elementen van het programma Jongeren INC voor toekomstige aanpakken of andere programma's of domeinen;
  • nieuwe programma thema's die uit eventueel uit dit onderzoek naar voren komen;
  • een toekomstvisie voor het mogelijk (blijven) maken dat jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen mee kunnen doen in de samenleving.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen