Menu English

Openbare les Ageeth Rosman

Audit en registratie, de kern van kwaliteit

Op dinsdag 13 april van 15:30 - 16:45 uur vond de openbare les van Ageeth Rosman, lector Audit en Registratie, plaats via livestream. Tijdens deze les presenteerde Ageeth haar onderzoeksprogramma voor de komende jaren.

Het lectoraat richt zich op de verbinding tussen onderwijs, het professionele werkveld en Audit en Registratie, in het bijzonder toegepast in de perinatale zorg. Ageeth Rosman vindt het van groot belang dat (aankomende) professionals in de verloskunde en docent-onderzoekers op de hoogte zijn van de waarde van betrouwbare data. Binnen het lectoraat gaat zij met alle betrokkenen uit het werkveld de kwaliteit van de perinatale zorg meten en bespreken, om zo te komen tot een meer integrale samenwerking. Om zo uiteindelijk samen de geboortezorg te verbeteren.

Dit lectoraat is een samenwerkingsverband tussen Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam en Perined. Het lectoraat is tevens verbonden aan de Verloskunde Academie Rotterdam, een uniek samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC voor wat betreft verloskunde onderwijs en onderzoek.

“Iedereen heeft recht op juiste zorg tijdens zwangerschap”

Interview met lector Ageeth Rosman bij de start van haar lectoraat


Lees het interview

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen