Menu English

Van Thuis naar Verpleeghuis

Handreiking voor zorgverleners: Van thuis naar verpleeghuis bij mensen met dementie
Publicatiedatum: 01 januari 2008

Kenniscentrum Zorginnovatie heeft een handreiking opgesteld waarmee zorgverleners mensen met dementie en hun mantelzorgers zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden bij (het nemen van een beslissing over) een eventuele verhuizing naar een verpleeghuis of andere woonvoorziening, zodat een geleidelijke overgang en een succesvolle transitie kunnen plaatsvinden.

Toon:

De handreiking 'Van thuis naar verpleeghuis’ bevat adviezen, tips en ‘best practices’, waarmee mensen met dementie en hun mantelzorgers zo optimaal mogelijk kunnen worden begeleid bij de besluitvorming over en voorbereiding op een eventuele opname in een verpleeghuis of andere woonvoorziening. De adviezen en tips hebben betrekking op verschillende perioden: de diagnose, de wachtlijst, de dag van opname en de periode na de opname.

Een gedrukte versie van de handreiking kunt u hier bestellen. De prijs bedraagt € 7,50 per stuk, inclusief verzendkosten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen