Menu English

Seniorenkracht / Eigen Regie

Een trainingsmodule en een daarbij behorende docentenhandleiding
Publicatiedatum: 01 mei 2011

Het project seniorenkracht /eigen regie is een project met als doelstelling de eigen regie van verzorgingshuisbewoners te vergroten door het geven van een training aan verzorgenden van zorgorganisatie Laurens in Rotterdam. De projectresultaten zijn een trainingsmodule en een daarbij behorende docentenhandleiding. Hieronder volgt een toelichting hoe deze projectresultaten tot stand zijn gekomen en wat de resultaten zijn van de uitgevoerde evaluatie.

Toon:

Resultaten

Bewoners, mantelzorgers en medewerkers zijn na de training bevraagd op de resultaten van de training. Bewoners en mantelzorgers hebben nog niet een zeer duidelijke verandering geconstateerd. Medewerkers daarentegen zijn erg enthousiast, voelen zich beter op hun taken voorbereidt en hebben daadwerkelijk handvatten aangereikt gekregen om de eigen regie van bewoners te stimuleren en te motiveren.

Producten

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen