Menu English

Everybody on Board

Rotterdam en Londen
Publicatiedatum: 01 mei 2010

Het project richtte zich op de vraag hoe verschillende doelgroepen in Rotterdam en Londen, te weten kwetsbare ouderen, zwangere vrouwen uit risicogroepen (in verband met perinatale sterfte) en creatieve ondernemers in achterstandswijken, kunnen worden bereikt en betrokken.

Toon:

Ter afsluiting van het project zijn er twee internationale symposia georganiseerd in Rotterdam:

  • Symposium "Creatively building resilient communities", met als thema de bijdrage die de creatieve sector kan leveren aan het opbouwen van een veerkrachtige samenleving. Hieraan namen onderzoekers, beleidsmakers en creatieve ondernemers uit Londen en Rotterdam deel, alsmede vertegenwoordigers van diverse Nederlandse organisaties (o.a. Kosmopolis, TU Delft). Van dit symposium is een dvd gemaakt.

Symposium "How maternity care develops in a multi-ethnic urban society" over verloskunde en perinatale sterfte. Deelnemers waren onderzoekers uit Londen, Rotterdam en Antwerpen (Karel de Grote Hogeschool en Universiteit van Antwerpen), alsmede studenten van de Rotterdamse verloskunde-opleiding. Tijdens dit symposium werden de resultaten uit Rotterdam en Londen gepresenteerd en met elkaar vergeleken.

Het project heeft geresulteerd in diverse publicaties:

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen