Menu English

Fysiotherapie in de langdurige ouderenzorg

In dit project wordt in samenwerking met fysiotherapeuten, werkzaam in verschillende zorgorganisaties uit de regio Zuid-Holland Zuid, onderzoek gedaan naar de waarde van fysiotherapie in de langdurige ouderenzorg.

Toon:

(Beoogde) resultaten

  • Voogt, L., Sterke, S., Paulis, W., Schmitt, M. (2019). De waarde van fysiotherapie binnen de langdurige zorg. Een kwalitatief onderzoek naar de ervaringen van fysiotherapeuten. Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie, 33(2):40-48.
  • Voogt, L., Paulis, W., Sterke, S., Schmitt, M. (2020). Het effect van actieve fysiotherapie op het dagelijks functioneren en kwaliteit van leven van verpleeghuisbewoners. Systematisch literatuuronderzoek. NTGF 34: 31-44 
  • Shanty Sterke. (2020). Fysiotherapie en ergotherapie verhogen kwaliteit van zorg in verpleeghuizen. Nieuwsbrief Psychfysio Opleidingen Jaargang 14, Nr 2. Psychfysio.  

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen