Menu English

Excellentie in Onderwijs

Uitdagend onderwijs
Publicatiedatum: 01 januari 2010

De ambitie van Hogeschool Rotterdam is het bieden van uitdagend onderwijs voor ambitieuze en excellente studenten, waarin ze in staat worden gesteld zich te ontwikkelen tot excellente professionals en tegelijkertijd relevante en innovatieve producten leveren aan de beroepspraktijk in de regio Rotterdam. Daarvoor is het honoursprogramma ontwikkeld.

Toon:

Met het vierjarig programma 'Excellente studenten overtreffen zichzelf (2010 – 2014)', is de HR een traject gestart waarin systematisch is uitgewerkt hoe de meest talentvolle studenten extra mogelijkheden geboden kunnen worden om zichzelf te overtreffen. Het uiteindelijk doel dat het programma nastreeft is dat studenten een betere startpositie in de maatschappij verwerven via de extra kwalificatie 'honours degree'. Flankerend aan deze ontwikkeling vindt onderzoek plaats waarbij de monitoring van de prestatie-indicatoren plaatsvindt en ervaringen met het honoursprogramma vanuit zowel het perspectief verschillende betrokkenen systematisch in kaart worden gebracht.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen