Menu English

Soft controls: advieskans voor de mkb-accountant - NBA brochure

Publicatie van Kenniscentrum Business Innovation
S.M.M. Bruijn,de, M.P. Lycklama a Nijeholt, A. Rijsenbilt, M. Ruijter-Weiss,de, E. Velden,van der | Boek | Publicatiedatum: 01 juni 2020
Hogeschool Rotterdam en Kriton hebben samengewerkt aan een onderzoek naar het gebruik en de toepassing van soft controls door mkb-accountants bij klanten in het mkb. Het onderzoek heeft een aantal mooie uitkomsten opgeleverd. Wij lanceren het stappenplan “Soft controls, advieskans voor de mkb-accountant” met de vier onderdelen: 1. Signalen: je signaleert mogelijke attentiepunten en/of veranderingen die invloed kunnen hebben op de mate waarin je klant 'in soft control is’ 2. Quick Scan: deze scan is via NBA.nl te raadplegen en biedt snel inzicht in welke dimensie van Soft Controls het grootste verbeterpotentieel ligt 3. Soft Control Scan: deze scan is via MijnNBA.nl te raadplegen en biedt gedetailleerder inzicht in de mate waarin een onderneming 'in soft control is 4. Toolkit & Advies: deze toolkit biedt oplossingsrichtingen om de werking van soft controls bij je klant te verbeteren. Bij het advies maak je een afweging tussen hard controls en soft controls om tot een optimale balans te komen. In dit handzame, gemakkelijk naar je klant mee te nemen boekje, vind je praktische themakaarten met hard en soft control suggesties per dimensie.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen