Opgroeien met epilepsie: de Epilepsie Groei-wijzer

Publicatie van Kenniscentrum Zorginnovatie
S.R. Hilberink, A. Louw,de, A.L. Staa,van, S. Versteeg, M. Ool,van, H.A. Stege,van der | Artikel | Publicatiedatum: 01 oktober 2015
Opgroeien met epilepsie stelt kinderen en jongeren voor extra uitdagingen op hun weg naar zelfstandigheid. Hierdoor bereiken zij minder vaak of later belangrijke mijlpalen in hun ontwikkeling. Een instrument om zelfstandigheid en autonomie bij jongeren met epilepsie te ondersteunen is de Epilepsie Groei-wijzer. In deze bijdrage beschrijven wij dit instrument en de ontwikkeling hiervan.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie