Menu English

Say Hi to AI

Publicatiedatum: 01 februari 2022

In een A.I.-gedreven toekomst, waarin mens-machine interactie een centrale positie inneemt, hebben creatieve professionals (bijv. communicatie-professionals, ontwerpers, contentspecialisten) een belangrijke rol te vervullen. Hun kennis en vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie en (interaction)design zijn van grote waarde om A.I.-oplossingen te ontwikkelen die behulpzaam, natuurlijk en overtuigend zijn in de interactie met mensen. Om deze rol te claimen moeten creatieve professionals wél nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van A.I., wat voor velen een grote uitdaging is.

Toon:

Samenwerking

Het project is een samenwerking van Conversed AI, Fifty Two Degrees North, Greenhouse Group, Interactive Robotics, Platform Content, Robocopy, Tilburg University, Van Hooijdonk Advies, Logeion en Hogeschool Rotterdam. 

Onderzoeksthema

Communication in a Networked Society van Kenniscentrum Creating 010.

Looptijd

Het onderzoek loopt van 01-07-2020 t/m 30-06-2021, door Covid is project vertraagd, en wordt in het eerste kwartaal van 2022 afgerond.

Subsidie

SIA-KIEM.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen