Menu English

Future Thinking Skills

Project: Docentschap van de toekomst

Het vermogen te anticiperen op een onzekere toekomst, Future Literacy Skills, worden gezien als een belangrijke vaardigheid voor toekomstige generaties. De toekomst is immers geen vaststaand gegeven. Ze is een resultaat van in het verleden ingesleten patronen en de manier waarop die patronen blijven bestaan, breken of ombuigen. De toekomst is nooit af en is al lang geleden begonnen. We kunnen haar niet voorzien. Wel kunnen we ons weloverwogen voorstellingen maken van mogelijke toekomsten. Future Thinking, The Game biedt theorie en methodiek om onzekerheid over de toekomst te reduceren door het verzamelen en creëren van voorkennis en het scheppen van ruimte voor het onverwachte.

Toon:

Ben je geinteresseerd en wil jij met je docenten- of studententeam, of als externe meedoen aan dit spel? Schrijf je dan nu in. Er is maar beperkt plaats, mocht de sessie vol zijn dan word je op een wachtlijst geplaatst. 

 

Online registreren voor het spel

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen