Menu English

Monitor M4H in Cijfers

Publicatiedatum: 17 oktober 2018

In transformatiegebieden met een (potentieel) hoge marktdruk verdienen werkactiviteiten met grote maatschappelijke waarde maar minder economisch slagkracht extra aandacht.

Toon:

Merwe-Vierhavens (M4H) transformeert van een oud havengebied naar een levendige stadswijk waar mensen wonen en werken. Samen met RDM Rotterdam vormt M4H het Rotterdam Makers District: een innovatiemilieu dat optimaal wordt ingericht voor de nieuwe maakindustrie. In 2019 heeft het Kenniscentrum Duurzame HavenStad samen met Programmabureau M4H (gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam) de monitor M4H in Cijfers gemaakt. De monitor biedt inzicht in de realisatie van de ambities en doelstellingen van gemeente en Havenbedrijf, helpt te signaleren of het nodig is om bij te sturen en dient als onderlegger voor verdere koersbepaling en besluitvorming over het gebied. Het is de bedoeling dat de monitor steeds verder wordt aangevuld met nieuwe indicatoren.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen