Menu English

Impact Duurzame Renovatie

Publicatiedatum: 08 oktober 2020
Toon:

Minor Risicomanagement en gedrag
In samenwerking met de Rotterdam Business School wordt een project rondom risicomanagement ingezet. Studenten werken in groepjes aan de vraag wat de impact van de verduurzaming is. Wat zien de inwoners van Rotterdam nu als grootste risico’s?

Rekenen aan energie
De energierekeningen gaan van Energie index en m3 gas naar de BENG normen (NTA 8800). Een nieuwe manier om uitspraken te doen over de mate van isolatie van een woning, de efficiëntie van apparatuur in de woning, en tot slot de hoeveelheid duurzame energie die je opwekt. Dit samen vormt het ‘nieuwe’ oordeel over energiezuinigheid. Dit oordeel moet mensen inzicht geven in doelen en ambities die we na dienen te streven. Binnen dit onderdeel wordt de impact die we per maatregel kunnen bereiken nader beschouwd. De uitkomsten hiervan zijn eigenlijk door iedereen te gebruiken: docenten, studenten, marktpartijen en overheden. Want op dit moment ontbreekt het nog aan een gevoel van de waarden.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen