Menu English

Opmars Internet of Things zet door!

Overzicht van actuele inzichten
11 november 2018

Het Internet of Things wordt steeds meer een werkelijkheid voor burgers, bedrijven, overheid en kennisinstellingen. Al sinds een aantal jaren zet Creating 010 IoT op de agenda op 9 april. Dan is het de Intenational Internet of Things Day. In een nieuwe publicatie bundelt het Kenniscentrum handzame, toegankelijke en geillustreerde samenvattingen van de keynotes en lezingen van International Internet of Things Rotterdam 2017 en 2018.

Themagewijs

De publicatie is themagewijs samengesteld. In the Human Perspective wordt de impact van het fenomeen op burgers in hun alledaagse context bezien. Robotics and Artificial Intelligence is gericht op innovatieve toepassingen in de zorg en in de communicatiesector. In Networks and Innovation wordt nagegaan op welke wijze de netwerken van mensen en dingen innovatie mogelijk maken en waartoe die kunnen leiden. Vanuit een artistiek en cultureel perspectief is kritiek mogelijk op de ontwikkelingen waar we nu onderdeel van zijn: Cultural Analysis and Artistic Critique. Uiteraard ontbreekt een beschouwing over Privacy and Security niet.

Current Perspectives on the Internet of Things laat een keur van wetenschappers, ontwikkelaars, beleidsmakers, ondernemers en creatieve professionals aan het woord. Op 9 april 2019 is er wederom een editie van International Internet of Things Rotterdam.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen