Menu English

Omgaan met zelfmanagement

Een netwerk van onderzoekers en lectoren van verschillende hogescholen in Nederland gaan aan de slag
16 november 2021

Hoe voorkom je dat dingen misgaan op het gebied van zelfmanagement? Hoe zorg je dat professionals niet uitvallen? En hoe maak je nou gebruik van technische innovaties bij zelfmanagementondersteuning? Een netwerk van onderzoekers en lectoren van verschillende hogescholen in Nederland is met deze vragen aan de slag gegaan.

Met elkaar initiëren zij binnen het Landelijk Lectorenplatform Zelfmanagement onderzoeksprojecten op het gebied van zelfmanagement. Dit doen ze samen met verschillende partners uit de praktijk, met burgers en met de twee andere platforms rondom gezondheidszorg.

Bekijk het filmpje waarin de verschillende onderzoekers en lectoren meer vertellen over hun onderzoek en over deze bijzondere samenwerking.

“De meerwaarde van het platform vind ik dat dat je met veel collega’s van andere hogescholen en andere instellingen samenwerkt en dat je daardoor kennis en ervaring met elkaar kunt delen.”

AnneLoes van Staa lector Transities in Zorg bij Hogeschool Rotterdam

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen