Menu English

Over de lector

Dr. Hang Le

Dr. Hang Le studeerde Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Vervolgens promoveerde zij bij de Afdeling Humane en Klinische Genetica van het Leids Universitair Medisch Centrum waar zij onderzoek heeft gedaan naar erfelijke cystenieren. Bij het Josephine Nefkens Instituut, Afdeling Pathologie, van het Erasmus Medisch Centrum werkte zij als postdoc aan kankerstamcellen en de tumor micro-environment.

Hang Le combineert haar lectorschap met haar functie als laboratoriumspecialist klinische chemie bij Star-SHL, een van de grootste zelfstandige medisch diagnostische centra in Nederland. Daarnaast is zij bestuurslid bij de Stichting LeveDNA!. LeveDNA! is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen het Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden Genome Technology Center, Hogeschool Leiden, en Naturalis. De stichting richt zich op voorlichting en (na)scholing over genetica aan een breed publiek, van jong tot oud, van leek tot professional.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen