Menu English

Anne van Woezik

Docent-onderzoeker

Anne van Woezik is als docente verbonden aan de opleidingen Mens & Techniek differentiatie Gezondheidszorgtechnologie en Ergotherapie binnen Hogeschool Rotterdam. Daarnaast is ze coördinator van de minor Zorgtechnologie. Sinds maart 2019 is ze betrokken bij Kenniscentrum Zorginnovatie als onderzoeker van het thema Design4One. Binnen dit thema richt Anne zich op de vraag hoe het ontwerpproces ingericht moet worden voor Design4One projecten, zodat een functionerend hulpmiddel gerealiseerd kan worden.

Anne is in 2014 met lof afgestudeerd in Health Psychology aan de University of Southampton (Verenigd Koninkrijk) en in 2015 studeerde zij cum laude af in Clinical Psychology aan de Universiteit Leiden. Ze heeft daarna als onderzoeker gewerkt aan de Universiteit Twente bij de vakgroep Psychologie, Gezondheid en Technologie. Anne heeft zich vanuit eigen interesse verdiept in technologie, maar altijd met de cliënt centraal. 

Minor Zorgtechnologie

De Minor Zorgtechnologie heeft bij het thema Design4One een belangrijke rol. Anne van Woezik is als coördinator betrokken bij de uitvoering en continuering van deze minor. De minor is een unieke interdisciplinaire samenwerking tussen Kenniscentrum Zorginnovatie en de instituten Gezondheidszorg (IvG), Engineering and Applied Science (EAS) en Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI).

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Anne van Woezik
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen