Menu English

Joachim van der Weegen

Docent-onderzoeker

Joachim van der Weegen is betrokken bij de operationalisering van het Design for One loket. Een loket waar u terecht kunt als u tegen problematiek aanloopt die momenteel niet op te lossen is met een hulpmiddel. Dit loket zet de problematiek uit in multidisciplinaire teams van studenten die een oplossing gaan maken. Daarnaast is hij betrokken bij Hogeschool Rotterdam als kerndocent ergotherapie en is een van de eindverantwoordelijken m.b.t. de minor zorgtechnologie.

Joachim van der Weegen heeft de opleiding ergotherapie aan de hogeschool Rotterdam gevolgd waarna hij een eigen eerstelijns ergotherapie praktijk is gestart in Rotterdam. Daarnaast is hij momenteel meer dan 12,5 jaar docent op de opleiding ergotherapie en een groot voorstander van programmatisch toetsen als middel om studenten in de lead te laten leren.

Project(en)

Van Joachim van der Weegen

Publicatie(s)

Van Joachim van der Weegen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen