Menu
  English

  In memoriam: Arthur van der Molen

  Lead developer

  Arthur van der Molen werkt binnen Kenniscentrum Zorginnovatie aan het LARS project als lead developer bij de ontwikkeling van de ondersteunende toepassing. Voor het LARS project heeft Arthur van der Molen onderzoek gedaan naar het in kaart brengen en verbeteren van zorgprocessen in de ouderenzorg.

  Op dit moment is Arthur van der Molen niet meer betrokken bij ontwikkeling en uitvoering van onderwijs op Hogeschool Rotterdam

  In het verleden heeft Arthur van der Molen bij verschillende instituten gewerkt als docent (bedrijfskundig) informatica, Privaat- en handelsrecht, logistiek, technische bedrijfskunde en onderwijs verzorgd bij verschillende deeltijdopleidingen.

  Ook is Arthur nog steeds gastdocent bij Kühne Logistics University in Hamburg. Arthur van der Molen is BKE en SKE gecertificeerd.

  Achtergrondinformatie

  In 1980 heeft Arthur de Opleiding Hoger Informatica Onderwijs afgrond en een groot aantal functies bekleed bij o.a. Unilever, ECT, KPN.

  Naast zijn informatica competenties heeft Arthur  in 2010 de studie bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit met succes afgrond en aan een deel van het masterprogramma Informatierecht van de UVA deelgenomen.

  Arthur is nu vrijwilliger bij Stichting mentorschap, Stichting Wereld Erfgoed Kinderdijk, Verkeersregelaars Krimpen aan den IJssel en is taalcoach bij de gemeente Krimpen aan den IJssel.

  Project(en)

  Van In memoriam: Arthur van der Molen

  Publicatie(s)

  Van In memoriam: Arthur van der Molen