Menu English

Jobert Sturm

Docent-onderzoeker

Jobert Sturm is als junior onderzoeker betrokken bij het onderzoeksproject ´Verpleegkundigen geven het goede voorbeeld voor transitiezorg´ van het lectoraat Transities in Zorg. Verder is hij werkzaam als hogeschooldocent bij de opleidingen HBO-Verpleegkunde (HBO-V) en Master Advanced Nursing Practice (MANP). Hij geeft hier met name onderwijs over Evidence Based Practice en methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek. Hij is thesisbegeleider van master studenten. Bij de MANP is hij mede coördinator van de wetenschappelijke leerlijn en betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw curriculum. Hij begeleid binnen de minor Acute Zorg van de HBO-V studenten met hun onderzoekproject. Deze minor heeft hij vier jaar geleden samen met het Erasmus MC ontwikkeld is momenteel qua studentaantal de grootste minor van de HBO-V.

Jobert Sturm heeft in 2000 zijn studie HBO-Verpleegkunde aan de HZ University of Applied Sciences afgerond. Vervolgens is hij als verpleegkundige werkzaam geweest in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam Zuid, onder andere op de afdeling Medium Care/Intensive care. Tijdens zijn werk als verpleegkundige volgde hij van 2003 t/m 2005 met succes de voltijd Master Zorgmanagement (Gezondheidswetenschappen) aan de Erasmus School of Health policy and Management in Rotterdam.

In 2006 maakte hij de overstap van verpleegkundige in de zorg naar docent in het hoger onderwijs. Jobert is werkzaam als docent bij de HBO-V van Hogeschool Rotterdam en is tot medio 2017 als docent HBO-V en MANP bij de Hogeschool Leiden betrokken geweest. Bij de Hogeschool Leiden heeft hij onder andere de minor Management in Zorg opgezet en is hij veel betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe curricula. Tevens was hij daar enige tijd coördinator van het derde en vierde leerjaar van de HBO-V en coördinator afstuderen. Tijdens zijn docentschap in Leiden studeerde hij in 2014 af aan de Universiteit van Amsterdam als klinisch epidemioloog na het volgen van de executive Master Evidence Based Practice in Healthcare. In april 2017 keerde hij als hogeschooldocent terug naar Hogeschool Rotterdam. In het schooljaar 2020-2021 is hij parttime verbonden geweest aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Daar heeft hij onder andere geparticipeerd in de ontwikkeling en uitvoering van de minor acute zorg bij de opleiding HBO-V.

Volg Jobert Sturm

op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Jobert Sturm
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen