Menu
  English

  Carla Hebels

  Professional Empowerment Coach en onderzoeker

  Carla Hebels is als coach en onderzoeker verbonden aan verschillende projecten binnen het lectoraat Publieke zorg en Preventie voor Jeugd. Daarnaast is zij teamleider Ambulante begeleiding en beleidsmedewerker bij het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Drechtsteden.

  Na een loopbaan van groepsleerkracht naar middenmanagement en intern- en bovenschools coach, specialiseerde zij zich tot Synchroon Beeldcoach en professionaliseringstrainer. Als teamleider van het PO-team van de Yulius Ambulante Schoolbegeleidingsdienst rondde zij de studie Basisbekwaam Schoolleider af. Daarnaast was zij actief als projectleider van enkele onderwijskundige verander- en implementatietrajecten en coach/trainer en teamco├Ârdinator binnen het Speciaal Onderwijs cluster 4. Zij is co-auteur van de professionaliseringsinterventie Professional Empowerment Coaching (PEC). Ook is zij teamleider Ambulante begeleiding en beleidsmedewerker binnen het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Drechtsteden. 

  Nu werkzaam voor Hogeschool Rotterdam, verbonden aan de leergemeenschap Focus op Horizon, coacht zij derdejaars ISO-studenten op hun stage binnen de GGZ. Tevens is zij werkzaam voor de studies Moving en FLOW binnen het lectoraat Jeugdpreventie

  Project(en)

  Van Carla Hebels

  Publicatie(s)

  Van Carla Hebels