Menu Zoeken English

Drs. Rianne Brinkman

Docent-onderzoeker

Rianne Brinkman is bij Hogeschool Rotterdam werkzaam als docent Neurologische Taal-, Spraak- en Slikstoornissen en sinds 2016 als onderzoeker van Kenniscentrum Zorginnovatie.

Onderzoek

Rianne Brinkman is betrokken bij het project 'Afasie en identiteit' van lector Karin Neijenhuis. Zij heeft het boek 'Bouwen aan identiteit. Behandeling van afasie - met 25 werkvormen.' geschreven. Dit boek biedt een theoretisch kader en een praktische handreiking met 25 direct toepasbare werkvormen om identiteitsvorming van Personen Met Afasie (PMA) te ondersteunen. De illustraties zijn gemaakt door ervaringsdeskundige Reno Huibers en kunnen worden gedownload op deze website.

Overige activiteiten

Naast haar werk voor Hogeschool Rotterdam heeft Rianne Brinkman gewerkt als logopedist in de (poli-)klinische revalidatie bij Heliomare en Revant medisch specialistische revalidatie. Bij Heliomare heeft zij een bijdrage geleverd aan het oprichten van het afasiecentrum in Zaanstad. Bij Revant was zij medeoprichter van Afasie Advies Team (revant.nl). Zij is auteur van de inleiding op het zorgpad Afasie van Hersenz.

Project(en)

Van Drs. Rianne Brinkman
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen