Menu English

Denise van Schelven

Promovenda Start in de stad

Denise van Schelven doet promotieonderzoek naar de optimalisering van de aansluiting tussen de opleiding van aanstaande leraren en de ondersteuning van startende beroepsprofessionals.

Denise is opgeleid als leerkracht en (stads)pedagoog en heeft lesgegeven in het basis-, speciaal en hoger onderwijs. Ook was zij coach, begeleider en trainer van (aanstaande) leerkrachten bij een scholenstichting in Rotterdam-Zuid.

Denise werkt sinds 2011 als onderzoeker bij Kenniscentrum Talentontwikkeling. Zo was zij onder andere als schoolbegeleider, trainer en ontwikkelaar bij het project Schoolcijfers betrokken.

Momenteel is Denise, naast haar promotieonderzoek, projectleider ‘Samen Opleiden’ van Beter Opleiden in Samenhang en Synergie (BOSS). BOSS is een onderzoeksproject dat leidt tot opleiden in de school. Het is een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam (Pabo) met scholenstichtingen in de stadsregio.

Promotieonderzoek

Bekijk het promotieonderzoek van Denise 'Start in de stad'.

Project(en)

Van Denise van Schelven

Publicatie(s)

Van Denise van Schelven
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen