Menu English

Josephine Lappia

Oud-medewerker

Josephine Lappia was arbeids- en organisatiepsycholoog en was van 2007 tot 2016 als senior adviseur en onderzoeker aan Hogeschool Rotterdam verbonden.

Josephine Lappia maakte deel uit van het centrale HP-team en droeg daar bij aan onderwijsinnovatie, kwaliteitsborging, docentprofessionalisering en kennisvalorisatie. Als parttime docent Praktijkonderzoek aan het Instituut voor Lerarenopleidingen leidde zij studenten op in het uitvoeren van ontwerpgericht praktijkonderzoek.

Josephine Lappia is één van de oprichters en tevens bestuurslid van de Design Science Research Group, een community of practice die streeft naar ontwikkeling van het ontwerpgericht wetenschappelijk onderzoek in Nederland.

Promotieonderzoek

Haar promotieonderzoek 'Intelligent interveniëren', Docentprofessionalisering voor honoursonderwijs' startte zij bij het lectoraat Versterking Beroepsonderwijs, dat later overging in Kenniscentrum Talentontwikkeling.

Project(en)

Van Josephine Lappia

Publicatie(s)

Van Josephine Lappia
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen