Menu English

Sabrine Jabroun

Promovenda Meisjes uit de Knoei

Sabrine Jabroun is op 1 februari 2023 gestart als promovenda voor de Meisjes uit de Knoei-studie. Binnen de studie houdt Sabrine zich bezig met het vroegtijdig signaleren van problematische vriendschapsdynamieken onder bovenbouwmeisjes op de basisschool. Daarnaast ontwikkelt Sabrine samen met het Meisjes uit de Knoei-team een preventieprogramma voor basisscholen, gericht op gezonde communicatie binnen vriendschappen.

Sabrine is na haar master Klinische Psychologie werkzaam geweest als psycholoog met kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Daarnaast gaf Sabrine één keer per week les aan bachelor en masterstudenten aan de Erasmus Universiteit. Sabrine is een echte allesdoener met passie voor psychologie en onderzoek. Om deze reden is zij dan ook met veel enthousiasme begonnen aan haar promotieonderzoek.

Volg Sabrine Jabroun

op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Sabrine Jabroun
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen