Menu
  English

  Andries Vroegrijk

  Hoofddocent

  Andries Vroegrijk is als Hoofddocent bij het Instituut voor Lerarenopleidingen verbonden aan het Cluster Mens & Maatschappij en werkt daar aan docentprofessionalisering en het verbeteren van onderwijsprocessen en -kwaliteit in de breedste zin van het woord. Samen met lector Patrick Sins richt hij zich op onderzoek naar het professionaliseren van docenten van Hogeschool Rotterdam, zodat zij in staat zijn hun studenten meer zelfregulerend te laten leren.

  Andries studeerde Human Resource Management (Hogeschool Rotterdam) en Onderwijskunde (Universiteit Utrecht) en werkte na zijn opleiding 10 jaar als trainer en opleidingsadviseur, zowel in loondienst als zelfstandig, voor verschillende grote bedrijven. In 2007 begon hij als docent bij Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Tijdens zijn loopbaan heeft Andries zich gespecialiseerd op het gebied van toetsing, feedback en coaching/begeleiding van studenten. 

  Andries is vanuit Instituut voor Lerarenopleidingen één dag per week gedetacheerd bij de HR Academie, waar hij nieuwe docenten van de hogeschool opleidt voor de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid. Ook traint hij daar collega's en begeleidt hij hen bij het behalen van hun Basis- en Seniorkwalificatie Examinering. 

  Project(en)

  Van Andries Vroegrijk