Menu English

Dr. Bregje Termeer

Lector Diversiteit & Inclusiviteit

Bregje Termeer gaat zich bezighouden met gerichte kennisontwikkeling voor de beroepspraktijk en het hoger onderwijs om toekomstige professionals beter toe te rusten op het actuele en complexe onderwerp: diversiteit en inclusiviteit. Dit vanuit een pedagogisch-didactisch perspectief om een inclusieve attitude en mindset te creëren.

Over de lector 

Bregje promoveerde in 2016 aan de Universiteit van Amsterdam met een etnografisch onderzoek naar culturele diversiteit en identiteit bij jonge Rotterdamse kunstenaars met een migratieachtergrond. Als zelfstandig onderzoeker heeft ze verschillende onderzoeken uitgevoerd naar diversiteit en inclusiviteit in de kunsten en het hoger kunstonderwijs. Eerder was zij werkzaam bij Universiteit Leiden. Naast antropologie heeft Termeer ook een achtergrond in de fotografie die ze graag inzet in haar onderzoek.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen