Menu English

Dr. Ir. Raymond Hoogendoorn

Lector Artificial Intelligence
Raymond is benoemd tot Lector Artificial Intelligence voor de Logistiek. Hiernaast is bij Principal Expert Data Science bij Ordina en is hij verbonden aan de Big Data Innovatie Hub in de Dutch Innovation Factory. Raymond heeft verschillende rollen vervuld in het verleden, zoals hoofddocent Data Science aan de Haagse Hogeschool, Director Consumer Insight bij Lowell Financial en Hoofd Data Science bij Transavis. Raymond heeft een PhD in Civiele Techniek en een MSc in Psychologie. 
 
Raymond heeft uitgebreide ervaring in Artificial Intelligence en Data Science. Daarnaast heeft hij veel kennis van mobiliteit en in het bijzonder van Intelligente Transport Systemen, verkeersstromen en rijgedrag. Raymond is een ervaren lecturer met veel onderwijservaring onder andere opgedaan aan de Haagse Hogeschool en de TU Delft. 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen