Menu English

Dr. ir. Haico van Nunen

Lector Duurzame Renovatie

Haico van Nunen studeerde bouwkunde (1994-1999) aan de Technische Universiteit Eindhoven en promoveerde daar in 2010 op het proefschrift ‘Assessment of sustainability of flexible building’. Hierin staan de noodzakelijke ingrepen in de woning, in relatie tot de milieubelasting van het wonen centraal.
De werkzaamheden aan het lectoraat worden gecombineerd uitgevoerd met zijn functie als adviseur bij BouwhulpGroep. De werkzaamheden daar strekken zich uit van strategisch advies op portfolioniveau, tot ontwikkeling en onderzoek op het vlak van duurzame renovatie en alles wat zich daar tussenin beweegt.

Haico van Nunen is lector Duurzame Renovatie. Zijn expertise ligt op het vlak van duurzaamheid binnen de bestaande bouw. Dat is ook tevens de opgave binnen het lectoraat; hoe zorgen we voor opschaling van energetische renovaties? Haico heeft als adviseur en onderzoeker altijd in de gebouwde omgeving gewerkt. Daarbij heeft hij steeds te maken gehad met diverse stakeholders, van directeur tot bewoner en van ministeries tot huurdersvereniging. Delen van kennis middels lezingen, artikelen, boeken en blogs is een middel om mensen betrokken te krijgen bij het thema duurzaam renoveren en dit doet Haico regelmatig.

Blogs

Blog Niet Duurzaamheidsdag

Door lector Haico van Nunen

Project(en)

Van Dr. ir. Haico van Nunen

Publicatie(s)

Van Dr. ir. Haico van Nunen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen