Menu English

Dr. drs. ir. Christoph Maria Ravesloot

Lector Duurzaam Bouwproces met BIM

Dr. drs. ir. Christoph Maria Ravesloot studeerde architectuur aan de TU Delft en wetenschapsdynamica aan de UvA. Hij promoveerde aan de TU/e op onderzoek naar een managementtactiek voor versnelde realisatie van energieneutrale woningbouw en op interactieve constructieve aangepaste technologie.
 
Christoph Maria Ravesloot verdiept zich sinds 1992 in zelfsturende en zelflerende management methodes en gebruikt de inzichten om projecten en programma's te versnellen. Bij Hogeschool Rotterdam, kenniscentrum Duurzame Havenstad houdt hij zich bezig met het versnellen van de verduurzaming van de bouwindustrie door gebruik te maken van BIM en andere ICT technologie├źn. Christoph Maria Ravesloot is daarnaast persoonlijke Effortless Coach voor managers en ondernemers die vastlopen in hun functioneren, hij onderwijst in Research Methodologie op diverse Master opleidingen en hij werkt aan een monumentale energieplus woningrenovatie met een adaptieve BIM gevel, die zich aanpast aan de esthetische beleving van de voorbijganger.

Blogs

Project(en)

Van Dr. drs. ir. Christoph Maria Ravesloot

Publicatie(s)

Van Dr. drs. ir. Christoph Maria Ravesloot
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen