Menu Zoeken English

1 juli Keti Koti - Vier de vrijheid met theater en feest!

Via Instagram kunnen 25 studenten kans maken op 2 gratis kaartjes voor de speciale Keti Koti voorstelling ’Kunu’ die vrijdagavond 1 juli wordt gespeeld in Theater Zuidplein. Met afterparty! Wil je hier kans op maken? Ga naar ons Instagram account : INCLUDED.hr

Wat moet je doen voor je gratis kaarten? 

  1. Ga naar het Instagram account van INCLUDED
  2. Volg INCLUDED
  3. Like het bericht van de theatervoorstelling
  4. Tag je vrienden!
  5. Laat ons uiterlijk 28 juni weten waarom jij dit toffe avondje uit wil winnen.
  6. En zorg dat je vrijdagavond 1 juli geen andere afspraken hebt!

Voorwaarden

  • Je bent student van Hogeschool Rotterdam (je genodigde hoeft dat niet te zijn)
  • Tag iemand op ons INCLUDED account 
  • Reageer uiterlijk dinsdag 28 juni. Woensdag trekken we de winnaars en ontvang je via DM een bericht. Hoor je niks? Dan heb je helaas niet gewonnen, maar … no worries. We gaan vaker dit soort acties doen.

Meer over Keti Koti 

Tijdens Keti Koti herdenken en vieren wij de afschaffing van de slavernij. Op die dag in 1863 werd de Emancipatiewet van kracht en werd slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen afgeschaft. 

De voormalige slaven werden echter verplicht nog 10 jaar lang het land van de plantages te bewerken. Daarom wordt 1873 regelmatig als werkelijk jaar van afschaffing genoemd.  

Keti Koti bestaat uit 2 dagen. Op 30 juni staat herdenken centraal. In Rotterdam vindt de herdenking plaats bij het Slavernij mnument op de Lloydpier in Rotterdam. 1 juli is traditiegetrouw de dag van het vieren  Keti Koti (letterlijk de gebroken ketenen)

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen