Menu English

Hoe werkt het?

Op dinsdag 7 maart vindt van 15.00 - 17.00 uur de online ori├źntatiemarkt plaats. Tijdens deze markt kun je aansluiten bij een online videogesprek in een kraam van de projecten hieronder. Klik op een project om de pagina te bezoeken, daar vind je ook een rode button naar de teamsmeeting van dat project. Bedrijven/docenten vertellen je via die teamsmeeting alles over de uitdaging waar ze in hun project voor staan. Je mag gewoon 'in- en uitlopen' bij verschillende projecten. Zet je geluid en camera aan en stel al je vragen.

Bereid je goed voor

Het is handig om je van tevoren goed voor te bereiden want twee uur is zo om! Klik hieronder op alle projecten en bekijk alle informatie goed. Maak een lijstje van de projecten die jou aanspreken en bezoek deze tijdens de online ori├źntatiemarkt. Ook is het handig om vooraf jouw vragen voor te bereiden die je tijdens de markt wil stellen want twee uur is zo om! Ga de uitdaging vooral aan om een project te kiezen dat buiten jouw comfortzone ligt, daar leer je het meest van. Heel veel succes!

Projecten

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen