Menu English

Portaal voor opdrachtgevers en docenten

Welkom bij de MDC oriëntatiemarkt!

Hoe werkt het?

Op dinsdag 7 maart vindt van 15.00 - 17.00 uur de online ori├źntatiemarkt plaats. Twee weken voor de markt ontvangen studenten de link naar deze website zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op de markt.

Tijdens de ori├źntatiemarkt kun je aansluiten bij een online videogesprek in een kraam van jouw project. Klik op jouw project hieronder om de pagina te bezoeken. Daar vind je ook een rode button naar de teamsmeeting van dat project. Klik op die button om de teamsmeeting te openen. Studenten mogen gewoon 'in- en uitlopen' bij verschillende projecten. Vertel de studenten via die teamsmeeting alles over de uitdaging waar ze in jouw project voor staan en zorg dat er tussen 15.00 en 17.00 uur iemand online is in de teamsmeeting. Heel veel succes!

Wijzigingen projectkraam

Heb je aanvullingen of wijzigingen voor jouw projectkraam? Laat het ons weten, we passen het zo snel mogeljik voor je aan.  

Stuur een e-mail

Projecten

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen