Menu
English

Voorlichting Master Fysiotherapie (deeltijd)

Maak kennis met de opleiding

Wil je meer weten over de specialisaties van de Master Fysiotherapie (Manueel/Kinder/Sport)? Bezoek ons op locatie!

Een Master Fysiotherapie in Rotterdam, wil jij ook jezelf overtreffen?

De vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten neemt toe. Vergroot daarom je kans op de arbeidsmarkt en volg een van onze specialisaties: Sportfysiotherapie, Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie.

 

Tijdens de fysieke voorlichtingsbijeenkomst van de 3 specialisaties van de Master Fysiotherapie krijg je een gerichte indruk van deze unieke routes die een exclusieve link hebben met de dagelijkse praktijk.

Innovatie en de juiste zorg op de juiste plek zijn uitgangspunten van alle drie de specialisaties. Cliënten gaan in toenemende mate op zoek naar de beste zorg voor hun zorgvraag, welke ze halen bij de gespecialiseerde zorgverlener. Juist deze zorgverlener leiden wij op Hogeschool Rotterdam.

De integratie van wetenschap richting het handelen als gespecialiseerd fysiotherapeut staat centraal. Uniek is ook het combitraject waarin je 2 specialisaties combineert en zo het beste mee krijgt uit twee werelden.

Je bent van harte uitgenodigd!

Locatie

Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam.

Je kunt je melden bij de receptie van de hoofdingang.

Programma

  • 18.30 uur: inloop
  • 19.00 uur: start programma
  • 19.45 uur: vragenronde
  • 20.00 uur: einde

Datum

Woensdag 13 maart van 19.00 - 20.00 uur.

Aanmelden

Via de link kun je je aanmelden voor deze voorlichting. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een Qr code. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen