Menu
  English

  Wubben.Chan architecten

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Wubben.Chan architecten

  Over Wubben.Chan

  Welkom bij Wubben.Chan, waar we meer zijn dan alleen een architectenbureau. We zijn een hecht familiebedrijf met een passie voor innovatie en design. Ons team bestaat uit getalenteerde professionals uit diverse disciplines. De verschillende disciplines werken nauw samen om projecten van de hoogste kwaliteit te realiseren.

  Bij Wubben.Chan bieden we een complete dienstverlening van begin tot eind, allemaal onder één dak. Onze afdelingen, waaronder architectuur, engineering, studio en projectmanagement, bundelen hun krachten om elke opdracht tot volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren. Onze benadering van architectuur is ondergedompeld met de passie voor geschiedenis, vakmanschap, duurzaamheid en lokale culturen. We geloven in het creëren van gebouwen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen en een diepere verbinding met hun omgeving hebben.

  Ieder project is een kans om je grenzen te verleggen en creativiteit te omarmen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten tijdens het Inspiratie Event. Dan ontdekken we samen de mogelijkheden van jouw afstudeertraject. Tot dan!

  Interessante linken

  Website

  Artikel Wubben.Chan

  Instagram 

  Ambitie

  Ontdek onze innovatieve visie op de bouwpraktijk, waar we niet alleen projecten realiseren, maar bijvoorbeeld ook inspirerende kennissessies organiseren.

  Innovatieve projecten, zoals Cube House, Cube Tower en de ZeeLandToren in Vlissingen, tonen onze passie voor grensverleggend werk. We geloven in onbegrensde mogelijkheden, ken je bijvoorbeeld onze woningconfigurator iBuild al, of verschillende houtbouw projecten. 'The Sky is the Limit'!

  Kwaliteit en samenwerking staan centraal. Daarmee gaan we verder dan "bouwen" alleen. Bij Wubben.Chan delen we graag onze kennis en expertise door inspirerende kennissessies te organiseren. We behandelen conceptuele woningbouw, BIM-modellen, innovaties in houtbouw, datagedreven ontwerpen en meer. We willen anderen inspireren om samen met ons de bouwpraktijk van de toekomst te vormen.

  Een afstudeerplek waar je niet alleen kunt “bouwen”, maar ook kunt bijdragen aan kennisdeling en innovatie? Als dit klinkt als de uitdaging die je zoekt, dan verwelkomen we graag jouw graag.