Menu
  English

  Weboma

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Weboma

  Wie zijn wij?

  Wij zijn Weboma, een Westlands bedrijf met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk. Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door mooie dingen te maken, maar vooral door ons goed in te leven in de wensen van mensen. En alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Hiernaast zijn wij ook actief in grootschalige renovatie, transformatie en maatschappelijk vastgoed, waar uiteraard dezelfde Westlandse mentaliteit voor geldt. Zo bouwen we samen met onze klanten voortdurend aan iets heel moois. Daar worden we zelf ook heel gelukkig van.

  Website Weboma

  Onze ambitie

  Wij zijn een innoverende ontwikkelende bouwer, veel processen worden geautomatiseerd en dus ook het nieuwe bouwen. Vanuit een Bim model wordt het ontwerp uitgewerkt tot productie in de prefab fabriek, de uitvoering buiten is korter en effici├źnter.

  Of het nu in hout is of in beton,- en steen, duurzaamheid en circulariteit spelen hierin en belangrijke rol. Om dat verder succesvol te maken hebben we nieuw talent nodig en bieden wij hiervoor afstudeerplaatsen aan.