Menu
  English

  De Vries en Verburg

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: De Vries en Verburg

  Wie zijn wij

  De Vries en Verburg is een middelgrote ontwikkelende aannemer, gevestigd in Stolwijk. 

  Ons werkgebied omvat de regio randstad, we zijn actief van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot Den Haag en alles wat daarbinnen ligt. 

  Met ruim 200 medewerkers bedienen we een groot aantal professionele opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten.  

  Wij werken samen met onze bouwpartners aan mooie bouwprojecten. Van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouwprojecten.  

  Ontwikkelen: De Vries en Verburg beschikt over ontwikkelaars die actief zijn in diverse sectoren. Wij ontwikkelen op eigen risico als ook in opdracht van derden. 

  Bouwen: Dankzij onze betrokken en gedreven medewerkers realiseren wij in hoog tempo mooie en uitdagende bouwprojecten. 

  Service en Onderhoud: Wij streven ernaar alle zorg rondom het vastgoed uit handen te nemen. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor service en meerjarig onderhoud. 

  Wij halen plezier uit het onmogelijke voor elkaar krijgen. Het net even verder gaan dan wordt gevraagd en alles tot in de puntjes verzorgen. 

  Wij geloven in lange termijn relaties. Werken bij De Vries en Verburg is ‘niet zeuren, maar doen’, werken met passie en ‘afspraak is afspraak’. 

  Het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van gebouwen maakt De Vries en Verburg niet uniek. Het zijn onze medewerkers die het verschil maken. 

  Het is hun passie, betrokkenheid en drive waarmee zij dagelijks hun werk doen wat De Vries en Verburg zo bijzonder maakt.  

  Het karakter van onze medewerkers onderscheidt ons van anderen. 

  Onze ambitie

  Samen met onze medewerkers en partners, ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij willen niet de grootste, maar wel de best gewaardeerde en meest voortvarende en duurzame partner in ontwikkelen en bouwen van Nederland zijn. 

  Deze visie brengen wij in praktijk door naar onze medewerkers toe een inspirerende en dynamische werkgever te zijn. Wij binden hen aan ons door uitdagende projecten te realiseren met goede arbeidsvoorwaarden. In deze projecten kunnen zij hun expertise en liefde voor het vak en ondernemerschap leggen. 

  Wij hebben een intrinsieke drive om voortdurend te verbeteren/te innoveren. Dit is tevens noodzakelijk om een relevante partner te blijven voor onze opdrachtgevers, daarmee behouden we onze marktpositie. 

  De bouwpraktijk moet veranderen, gelet op de maatschappelijke thema’s rondom klimaat, woningnood en circulaire bouwproductie. Wij zeggen: ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’.  

  Wil jij zelf actief bijdragen aan deze toekomstige bouwpraktijk? Kom dan bij ons afstuderen en wie weet blijf je hierna wel bij ons werken. 

  Als afstudeerder kan je bij ons aan de slag met uitdagende onderwerpen. Het is van belang dat het onderwerp je aanspreekt en mocht je zelf een ander idee hebben dan staan wij daar zeker voor open.  

  Denk bijvoorbeeld aan afstudeeropdracht rondom één van de volgende thema’s: 

  • Emissieloze bouwplaats 

  • Hoogbouw  

  • Losmaakbaarheid

  • Herontwikkeling 

  • Klimaatadaptief 

  • Circulair 

  • Huisvesting as a service 

  • Biobased 

  Is je interesse gewekt? Loop dan op 11 oktober zeker even bij onze stand langs en wij vertellen je graag meer. 

   

  Voor meer informatie over ons mooie bedrijf, zie link naar de website:  BOUWEN OP KARAKTER - De Vries en Verburg (devriesverburg.nl) 

   Onze contactpersoon m.b.t. afstuderen: 

   Ronald van Klaren:  Rvanklaren@devriesverburg.nl 

  Tel. 06 - 28901925 

   We ontmoeten je graag op 11 oktober bij onze stand.