Menu
  English

  Stebru

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Stebru

   

  Wie zijn wij?

  Ben jij uit het juiste hout gesneden? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Stebru hebben we altijd plek voor studenten en afstudeerders die vooral ook leuke mensen zijn. Wij geloven dat prettig samenwerken, humor en openheid je altijd verder brengt. Voor ons is het dé manier om in ons ritme te komen. Voor jou ook? Dan komen we graag met je in contact! 

  Stebru is een Nieuwerkerks familiebedrijf, met ruim 120 collega’s, dat actief is in de (gebieds)ontwikkeling en bouw van woningen. We hebben de afgelopen jaren de skyline van Rotterdam aangevuld met onder andere de 107m hoge toren Up:Town en OurDomain Rotterdam Blaak. Op Katendrecht hebben we De Groene Kaap zelf ontwikkeld en gebouwd; 450 woningen die met elkaar verbonden zijn door hoven, loopbruggen en daktuinen. Ook zijn we actief met projecten in o.a. Den Haag en Zaandam.

  Onze ambitie

  Afstuderen bij Stebru betekent afstuderen in het nieuwe ritme van bouw en vastgoed. Met zowel kleine als grote projecten liggen er volop kansen en uitdagingen. Aan jou om deze te pakken en mee te werken aan het realiseren van mooie projecten.

  Uiteraard is je stagevergoeding goed. Maar daarnaast kun je rekenen op meer. Bij Stebru afstuderen betekent leuk samenwerken met ervaren en enthousiaste collega’s. Op kantoor (in Nieuwerkerk aan den IJssel) en buiten heerst de echte teamspirit die hoort bij een familiebedrijf. We nemen je overal mee naartoe. Ook kun je na werk sporten in onze gym en op vrijdagmiddag borrelen in onze eigen bruine kroeg de Stebru Plaza.

  Zin om te starten?

  Zin om af te studeren in het nieuwe ritme van bouw en vastgoed? Wie weet blijf je wel hangen na je stage! We leren je graag kennen.

   

   

  Klik op de foto om te vergroten