Menu
  English

  Van Omme & De Groot

  Welkom in de inspiratieruimte van Van Omme & De Groot

  Bouwen, dat kan ook anders.
  Daarvan waren de oprichters van ons familiebedrijf, Van Omme & De Groot, overtuigd. En dat is ruim 100 jaar later nog steeds onze drijfveer. We varen onze eigen koers, denken in kansen en gaan samen vol voor ieder project. Betrokken en met Rotterdamse directheid. Wij willen. Wij kunnen. Wij doen. Aangenaam, wij zijn Van Omme & De Groot. Rotterdamse projectontwikkelaar en bouwer. Een uniek familiebedrijf met een eeuw aan ervaring en een brede expertise. Onze Rotterdamse mentaliteit en betrokken medewerkers maken ons tot de succesvolle organisatie die we al ruim een eeuw zijn.

  Van Omme & De Groot ontwikkelt en bouwt.
  Nieuwbouw, transformatie, renovatie en onderhoud in Rotterdam en ver daarbuiten. Specialistische expertise hebben we in transformatie en stedelijke ontwikkeling. Een passie voor de bouw. Dat hebben onze medewerkers met elkaar gemeen. Ambitieuze starters en ervaren krachten werken samen met betrokkenheid en drive aan unieke projecten. Als gecertificeerd leerbedrijf houden we kennis binnen onze organisatie door zelf veelbelovende talenten op te leiden. En dat bevalt goed. Dat zien we aan onze tevreden opdrachtgevers, en loyale werknemers die soms al twintig, dertig en zelfs veertig jaar bij ons werken.

  Wij zijn een mix van jonge gedreven professionals en ervaren krachten.
  Een hechte club mensen, die deskundig zijn en van aanpakken weten. Die van korte lijnen met partners en opdrachtgevers houden en hun nek durven uit te steken. Altijd vol energie en met beide benen op de grond. Een mentaliteit waar we al jarenlang succesvol mee zijn. Wat hebben al deze professionals met verschillende kwaliteiten gemeen? We zijn loyaal, betrokken, open, aanspreekbaar en direct. En we werken allemaal keihard om te blijven doen wat we doen en blijven zijn wie we zijn: een middelgroot bouwbedrijf uit Rotterdam dat zich met liefde inzet voor de bouw.

  In de wijze waarop Van Omme & De Groot werkt, zijn alle kenmerken van een familiebedrijf te herkennen. 
  Zo zijn al onze activiteiten gericht op toegevoegde waarde op de lange termijn, we hechten aan onafhankelijkheid en financiële stabiliteit. We werken uit de overtuiging dat ‘je zo goed bent als je laatste opdracht.’ Dat wil zeggen; we zijn alert op nieuwe technologie, nieuwe manieren van werken, veranderende eisen en wensen van alle stakeholders: medewerkers, opdrachtgevers, de samenleving. We houden van duidelijkheid, korte lijnen, afspraak = afspraak en eigen verantwoordelijkheid. We zijn ons bewust van onze rol in het samenspel tussen opdrachtgever, architect, adviseurs en andere direct betrokkenen. Naarmate dat samenspel soepeler verloopt, is het eindresultaat beter. Daar werken we aan, elke dag opnieuw.

   

  Van der Valk Hotel, Schiedam

  Newport Nesselande

  Het Verborgen Geheim, Heijplaat Rotterdam

  Thuis in Het Loo, Austerlitz

  Bouwlustlaan, Den Haag

  Het Hulstkamp Gebouw, Rotterdam

  Het Verborgen Geheim, Heijplaat Rotterdam