Menu
  English

  M3E Subsidie Advies – Onderdeel van de M3E Groep

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: M3E Subsidie Advies

  Wie zijn wij?

  M3E is een adviesbureau dat zich inzet voor de thema’s circulariteit, duurzaamheid en gezondheid in gebouwen. Dit combineren we met subsidies die beschikbaar zijn wat een grote stimulans is voor opdrachtgevers om ook daadwerkelijk te gaan voor duurzame investeringen!

  Binnen M3E werk je samen met het team van 7 mensen aan certificeringstrajecten zoals BREEAM-NL of GPR Gebouw. Als onderdeel hiervan hou je je bezig met circulair bouwen, duurzaam en gezond bouwen.

  M3E is voorloper op dit gebied, o.a. zijn onze projecten de eerste in Nederland en zijn diverse genomineerd voor prijzen! Wij begeleiden hierbij het hele proces inclusief bezoeken aan de bouwplaats om de aannemer en installateurs te controleren en begeleiden.

  Binnen de M3E Groep werken we daarnaast aan bouwfysica, installatieadvies en bouwkostenmanagement met nog ongeveer 25 mensen.

  Genoeg kansen om een mooi afstudeeronderwerp te vinden en ook inzichten te krijgen uit verschillende bouwdisciplines!

  Interessante linken

  Een aantal voorbeelden van interessante projecten van M3E: 

  Circulair warehouse en kantoor voor RIVIAN de elektrische automaker. 
  Bekijk een film via deze link 

   Innovatief pand mét duurzaamheidscertificaat in Naaldwijk

   Nieuwbouw van een bioscoop met innovatieve systemen in Dordrecht

   

  Onze ambitie

  Op dit moment zien wij dat de markt steeds duurzamer wil zijn. Binnen de keurmerken wil iedereen een steeds hoger niveau bereiken. Daarvoor moet onderzoek gedaan worden naar circulair bouwen en circulaire materialen, biobased bouwen, natuurinclusief bouwen en energie neutraal of passief.

   

   

  Project DC Euro-Rijn Dordtse kil 6 oktober 2022

  Na een woordje van Peter Picavet en Ard de Keijzer werd het Bouwbord onthuld door onze opdrachtgever Euro-Rijn Group. BREEAM ‘very good’ project. 

   

  Hoogste punt DC4 Eindhoven fase 2. BREEAM ‘outstanding’ project. WELL ‘gold’ 6 oktober 2022

  Bekijk het filmpje van fase 1!  

  M3E is gevestigd in het Rivium Capelle aan den IJssel, goed bereikbaar met uitzicht op Rotterdam. Hier hebben we zelfs  een M3E beach!