Menu
  English

  DGMR advies- en ingenieursbureau

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: DGMR advies- en ingenieursbureau

  Waar wij voor staan

  DGMR is een advies- en ingenieursbureau dat altijd innovatieve oplossingen zoekt én vindt. Ons toegewijde team van 250 medewerkers daagt zichzelf graag uit. Als oplossingsgerichte adviseurs maken we het onmogelijke mogelijk en creëren we waarde. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan veilig, duurzaam en gezond wonen, werken en leven. DGMR: samenmogelijkmakers. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

  Koploper

  In een wereld die continu in beweging is, zijn koplopers nodig. Wij zetten voortdurend die stap vooruit naar een duurzame leefomgeving. De complexe bouw- en milieuvraagstukken waar wij samen aan werken, hebben een nieuwsgierige en een verder-kijken-dan-de-vraag-houding nodig. De oplossing zit in kwaliteit, creativiteit en innovatie, waarbij we de grenzen van de mogelijkheden opzoeken.

  Teamprestatie

  Onze gemeenschappelijke drive: altijd denken in kansen en baanbrekende initiatieven nemen. Ons werk is steeds een teamprestatie. We zetten samen de schouders eronder, benutten ieders talent en zijn aanspreekbaar en bereikbaar. Opdrachtgevers kennen ons als kennispartner, ervaringsdeskundige, luis-in-de-pels of altijd-vragensteller. Met een zekere nuchterheid maken wij hun hoge ambities waar. Zo komen we tot een optimaal toepasbaar advies met een zo duurzaam mogelijk resultaat.

  Kennispositie

  Samenmogelijkmaken kunnen we alleen mét elkaar. De kennis en ervaring die wij opdoen in het werk van alledag is bedoeld om te delen. Vanuit onze kennispositie geven we graag door wat we weten, in allerlei netwerken, in het onderwijs en natuurlijk in onze eigen organisatie. Zo komen we met elkaar verder. En we creëren betere oplossingen en meerwaarde voor de toekomst. Samen bouwen aan een wereld voor komende generaties. DGMR: samenmogelijkmakers.

   

  Eén ingenieursbureau, drie vestigingen over Nederland verspreid.
  Wij werken vanuit onze kantoren in ArnhemDen Haag en Drachten.

  Afstudeermogelijkheden bij DGMR

  We zoeken leergierige en enthousiaste studenten. Heb jij een passie voor bouwfysica & duurzaamheid, geveltechniek of brandveiligheid en affiniteit met zowel bouwkunde als installatietechniek, dan hebben wij diverse mogelijkheden voor jou.  

  DGMR is een koploper op het vakgebied en we denken graag samen met afstudeerders vooruit over actuele of toekomstige thema’s die het onderzoeken waard zijn. Daarvoor hebben we geen standaardlijst met onderwerpen, maar bepalen we graag in een kennismakingsgesprek samen de raakvlakken en zoeken zo een passend onderwerp voor jouw afstuderen. Voorbeelden van onderzoeken van de afgelopen zijn te vinden bij onze whitepapers (klik hier). 

  We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van stagiairs en afstudeerders van oa. Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en TU Delft. We bieden je veel kennis en praktische ervaring. De informele sfeer geeft een prettige werkomgeving waar naast vakinhoudelijke kennisontwikkeling ook veel plek is voor zelfontwikkeling.  

  Een afstudeerproject voer je redelijk zelfstandig uit, waarbij je begeleid wordt door een ervaren projectleider. Regelmatig heb je overleg met je begeleider en bespreek je de vorderingen van je onderzoek. Zo houden we een vinger aan de pols en kunnen we je ondersteunen als dat nodig is. 

  Hiervind je meer informatie over de afstudeermogelijkheden bij ons.  

  Filmsfeer DGMR 

  Benieuwd wat de kracht van ons ingenieursbureau is en hoe we met elkaar omgaan? Bekijk dan eens onderstaand filmpje!   

  Wat doen wij voor studenten? 

   

  Jaarlijks bieden wij studenten van technische studies de mogelijkheid om te ervaren wat de ingenieurs van DGMR allemaal doen. Dit doen we door inhousedagen te organiseren. Hieronder tref je een korte impressie van twee van onze inhousedagen vanuit het verleden aan  

  Medewerkersfilmpjes  

  Nieuwsgierig naar wat de medewerkers bij DGMR allemaal doen? Bekijk dan enkele medewerkersfilmpjes!