Menu
  English

  Coen Hagedoorn Bouw b.v.

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Coen Hagedoorn Bouw b.v.

  Wie zijn wij

  Coen Hagedoorn Bouw heeft de ambitie om de beste samenwerkingspartner te zijn voor corporaties. Vanaf het eerste initiatief tot aan het duurzaam bouwen en onderhouden van een woning of gebouw. Om dit te bereiken dragen we op de meest vooruitstrevende manier bij aan de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. We willen voor goede, gezonde en betaalbare huisvesting zorgen en werken samen op basis van openheid en wederzijds vertrouwen.

  Als familiebedrijf hebben we een langetermijnvisie. We gaan niet voor de snelle winst, maar voor continuïteit. Met onze opdrachtgevers hebben we degelijke, duurzame relaties opgebouwd door eerlijk en open te communiceren, door kwaliteit te leveren en door marktconform te werk te gaan. Wij zijn VGO gecertificeerd in de disciplines gevel, dak interieur en installaties en focussen ons op de bestaande bouw en complexe bouwlocaties. Wij beschikken over een eigen ontwerpteam, een 3D-scanner, vastgoedinspecteurs en woonconsulenten.

  Bezoek de website

  Onze ambitie

  Informatie over de ambitie van het bedrijf: omschrijving van de ambities voor de toekomstige bouwpraktijk als aanzet voor een mogelijke afstudeerplek  

  Wij geloven in industrialisatie in de bestaande bouw en in een gestandaardiseerde aanpak met aandacht voor de individuele wensen van onze opdrachtgevers en haar huurders.

  Door hoge kwaliteit te leveren in onze producten en processen dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten op gebied van duurzaamheid, bewonerstevredenheid, de samenwerking en betaalbaarheid.

  Wij zijn op zoek naar afstudeerders die zich willen verdiepen in innovatieve oplossingen voor een CO2-neutrale bouwplaats op een binnenstedelijke locatie, het ontwikkelen van circulaire/demontabele bouwproducten, het organiseren van integraal vastgoedonderhoud, het realiseren van kortere doorlooptijd van een gevelrenovatie of een logistiek vraagstuk.

  In februari hebben wij verschillende werken in Rotterdam in uitvoering, waaronder Linker Rottekade in Crooswijk, Patrimoniumshof op Zuid en Maurikerf in Beverwaard. We zijn in voorbereiding op het verduurzamen van woningen voor Woonzorg, Vestia en Woonstad. Wij bieden een jonge en energieke werkomgeving, ruime werkplekken en een focus op een mooi eindresultaat!

  Zaaiersstraat

  Fockema Andrelaan

  Flat Zeist

  Maja Rotterdam

  Dobbebuurt