Menu
  English

  cepezed

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: cepezed

  Over cepezed

  cepezed is het Nederlandse architectenbureau voor veelzijdig en vooruitstrevend ontwerp. Onze medewerkers zijn gedreven, vindingrijk, onderzoekend en analytisch. Samen hebben zij één doel: mooie ontwerpen realiseren die bijdragen aan fijne en duurzame plekken voor ieder type opgave en gebruik.

  cepezed bestaat inmiddels uit ruim 90 mensen en groeit nog altijd. We bieden veelzijdige banen binnen een creatieve, dynamische en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur met veel ruimte voor groei en ontplooiing.

  Interessante linken

  Cepezed website

  Het maximale halen uit de beschikbare middelen; precies dat doet cepezed iedere keer weer. We gaan daarvoor vindingrijk en economisch om met bronnen, van manuren en materialen tot ruimte en financiën we noemen dit IQ/kg, die aangeeft hoe ‘slim’ de hoeveelheid ingezet materiaal is. Daarbij streven we vanzelfsprekend naar ontwerpoplossingen met een hoog IQ/kg, dus naar de inzet van weinig materiaal.. Zodat we vervolgens zo hoog mogelijke niveaus van kwaliteit, bruikbaarheid en beleving kunnen realiseren. We denken graag een paar stappen vooruit en streven naar vroegtijdige integrale afweging van ontwerpoplossingen met onze partners. Tijdens het proces hoeven we dan geen stappen terug en komt maximale kwaliteit tot stand binnen de gestelde kaders. We initiëren zelf bouwplannen en proberen nieuwe technieken uit, onder meer aangaande demontabel bouwen. De kit of parts is een belangrijk uitgangspunt voor onze architectuur. Zo’n bouwpakket van hoogwaardige prefab-componenten, die droog gemonteerd worden op de bouw, garandeert een hoge kwaliteit en minimaliseert de hoeveelheid afval en de overlast op de bouw. Bovendien zorgt het voor een efficiënte inzet van materiaal, want ruwbouw is zo veel mogelijk meteen ook afbouw.