Menu
  English

  Burgy Bouwbedrijf

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Burgy Bouwbedrijf

  Over ons

  Wat leuk dat je bij onze inspiratieruimte kijkt! 

  Bijzondere bouwprojecten, die hebben we bij Burgy volop. Burgy is een familiebedrijf in Leiden en wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van monumentale gebouwen. Wij brengen onder andere kastelen, oude grachtenpanden en hofjes, kerken en landhuizen terug in oorspronkelijke staat. Met toevoeging van modern comfort en indien gewenst nieuwbouw! Dat vraagt nogal wat van al onze 100 medewerkers. Niets is standaard in de restauratie, elk project is een verrassing en een geweldige uitdaging. Op het werk sta je oog in oog met het vakwerk van ambachtslieden van vroeger: oude kapconstructies, origineel houtsnijwerk, ouderwets handwerk, unieke architectuur. Dat verklaart waarom onze vakmensen bij ons werken. Zij ontwikkelen zich nog elke dag. En, zij leiden de volgende generatie restauratiespecialisten op, want Burgy Bouwbedrijf is een gecertificeerd leerbedrijf.

  Bij Burgy Bouwbedrijf kun je het beste uit jezelf halen. Improviseren. Blijven nadenken. De gebouwen waar we aan werken zijn oud, maar elke opdracht is nieuw en onvergelijkbaar!

  Onze ambitie

  Burgy Bouwbedrijf staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten die carrière willen maken in de bouw.

  Wij bieden je diverse mogelijkheden om jouw loopbaan bij ons te beginnen. Afhankelijk van de opleiding die je volgt, zijn er binnen Burgy Bouwbedrijf verschillende manieren voor de invulling van jouw stage- of afstudeerplek. Je kan een meeloop- en/of afstudeerstage van 5 tot 6 maanden doen, waarin je zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering mee kunt werken of je onderzoek kan doen.

  Burgy Bouwbedrijf is voortdurend op zoek naar talentvolle mensen. Wij bieden je volop mogelijkheden voor ontplooiing én niet onbelangrijk: een collegiale werksfeer in een jong team. Onze vakmensen weten wat bouwen is. Een paar bekende projecten van ons zijn: Santos in Rotterdam, het Binnenhofcomplex in Den Haag, het hoofdkantoor van Shell in Den Haag, de Stadsschouwburg in Amsterdam, het Amstel Hotel in Amsterdam, Kasteel de Haar in Haarzuilens, Museum Dolhuys in Haarlem, Museum Oud Amelisweerd in Bunnik en het Centraal Museum in Utrecht.