Menu
  English

  bouAd Adviesgroep bv

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: BouAd Adviesgroep bv

  Streef jij ook naar de meest duurzame oplossing? Lees dan snel verder!

  BouAd is een landelijk opererend advies- en ingenieursbureau met vestigingen in Katwijk en Rotterdam. BouAd verzorgt management en advies binnen de bouw en civiele techniek. Dit doen wij op onze eigen bouAd-manier van werken. Waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame oplossing. 

  De bouAd-manier van werken hebben wij vertaald naar vier kernwaarden: Samen | Open | Kennis | Plezier   

  Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral even verder op deze pagina en komt met ons in contact tijdens het Inspiratie Event op 12 oktober.  

   

  Onze ambitie

  Een van onze kernwaarden is Kennis. De mensen van bouAd zijn dan ook allemaal specialisten in het bezit van vakkennis op verschillende expertisegebieden. Deze kennis zetten zij graag in voor onze anderen. Door jarenlange ervaring, scholing en interesse voor het vakgebied blijft de kennis van onze specialisten op niveau. Onze kennis dragen wij graag over aan de volgende generaties. Junior medewerkers, afstudeerders en stagiaires zijn van harte welkom bij bouAd. Binnen al onze pijlers zijn er mogelijkheden om af te studeren. Hierbij verwachten wij een pro-actieve houding van de studenten. Heb je je diploma eenmaal op zak dan bieden wij starters de mogelijkheid interne opleidingen te volgen tot bijvoorbeeld energieadviseur of inspecteur. Voor starters die hun stip op de horizon nog niet hebben vastgesteld hebben wij een intern traineeship ontwikkeld, waarbij binnen een periode van 2 jaar op verschillende afdelingen wordt gewerkt. Deze trajecten zijn altijd maatwerk.  

  De ambitie van bouAd is om de (bouw)wereld een beetje beter te maken. Dit doen wij op projectniveau door altijd te streven naar de meest duurzame oplossing. Dit doen wij op persoonlijk niveau door al onze medewerkers te laten doen waar hij of zij goed in is en plezier in heeft.  

  Klik om te vergroten

  Wil je meer weten over de mogelijkheden die bouAd jou kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie (of thee natuurlijk) via:  
  info@bouad.nl. Jouw contactpersonen zijn: AhmadFagirzada, Sandra van den Brink en/ of Jeroen Andringa.