Menu
  English

  Boele & van Eesteren / Kroon & de Koning

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Boele & van Eesteren samen met Kroon & de Koning

  Even voorstellen

  Vanuit VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling regio West sluiten wij graag aan met 2 van onze werkmaatschappijen uit de regio groot Rotterdam. Vanuit VolkerWessels vinden wij het belangrijk om te investeren in afstudeerders, daar kunnen zij van leren, maar wij zeker ook van hen! Wij zien afstuderen als kennismaking met onze mogelijke nieuwe collega`s.

   Met de volgende 2 werkmaatschappijen zijn wij aanwezig:

   Boele & van Eesteren uit Rijswijk:

  Bij Boele & van Eesteren spelen we iedere dag topsport om al onze projecten te realiseren. Dat kan niet zonder passie voor ons vak. Passie die ertoe leidt dat een uitdaging ons niet groot genoeg kan zijn of we lossen hem op. Linksom of rechtsom. 

  Kroon & de Koning uit Zwijndrecht:

  Kroon & de Koning bv is actief in de woning- en utiliteitsbouw en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot, regionaal bouwbedrijf. Een bedrijf dat zich in de omgeving Rijnmond, maar ook ver daarbuiten, mag verheugen in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen.

   

  Boele & van Eesteren 

  Boele & van Eesteren staat in de markt bekend als een ‘powerhouse’ waar we complexe en minder complexe werken met dezelfde mindset aanvliegen. Deze lerende en nieuwsgierige houding leidt steeds tot nieuwe inzichten, die we weer gebruiken voor een volgend project.  

  Kroon & de Koning 

  "Kroon & de Koning bv wil als regionaal ontwikkelend bouwbedrijf binnen het VolkerWessels concern een betrouwbare, actieve en creatieve bouwpartner zijn die met gemotiveerde mensen samenwerkt om de kwaliteit te leveren die is afgesproken."