Menu
  English

  BBC Bouwmanagement

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van BBC Bouwmanagement

  Wie zijn wij?

  BBC is een landelijk opererend ingenieursbureau dat met gepassioneerde professionals bouwkundige en installatietechnische opdrachten uitvoert. De werkzaamheden die BBC op grote bouwprojecten uitvoert bestaan uit bouwbegeleiding, directievoering, toezicht en projectmanagement. BBC is in een aantal sectoren marktleider en doet uitdagende en aansprekende projecten, zoals bijvoorbeeld de verbouwing van het Binnenhof in Den Haag. Buiten een hoofdkantoor in Etten-Leur zijn er vestigingen in Utrecht, Arnhem en Groningen. 

  Interessante linken

  Hoe ziet projectmanagement bij BBC eruit? 

  Projecten waarbij BBC is betrokken: 

  Bekijk de link naar onze website

  Link naar artikel Huis op Zuid, Rotterdam

  Onze ambitie

  BBC heeft in Nederland een vooraanstaande rol als het gaat om het begeleiden van grote bouwprojecten. Om deze positie te behouden vindt het bedrijf het belangrijk dat de kennis en inzetbaarheid van medewerkers voortdurend aansluit bij de ontwikkelingen (zoals duurzaam bouwen) binnen de bouw. Om dit te bereiken krijgen medewerkers volop de gelegenheid om via de BBC Academie opleidingen en trainingen te volgen.

  Complexe renovatie Shell Campus Den Haag

  Het honderd jaar oude voormalig hoofdkantoor van Shell International BV in Den Haag is omgevormd tot duurzame werkomgeving: een aardgasloos gebouw met aandacht voor daglicht, luchtkwaliteit en vermindering van het energieverbruik, terwijl de monumentale status ervan wordt beschermd. In deze complexe en omvangrijke uitdaging is Kuijpers verantwoordelijk voor alle technische installaties.

  Alexandrium Shopping Center ondergaat een metamorfose en krijgt een nieuwe look. De meeste passagedaken worden verwijderd en vervangen, waarbij de nieuwe daken worden voorzien van daglichtopeningen en strakke, eigentijdse plafonds met moderne en energiezuinige verlichting.

   

   

  Nieuwbouw Waterburcht Suytkade in Helmond

  De Waterburcht ligt letterlijk met haar voeten in het water. Via brugverbindingen vanaf de Kanaalboulevard krijgen bewoners en bezoekers toegang tot het complex.