Menu
  English

  VKP B.V.

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: VKP B.V.

  Over VKP B.V.

  Welkom! En aangenaam kennis te maken!

  Wij zijn VKP! Wij willen iedereen de kans geven om in een kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of werken tegen een betaalbare prijs. In onze wereld kennen we voor de korte termijn een tekort aan woningen en voor de lange termijn problemen zoals CO2, stikstof en/of een tekort aan vakmannen. We moeten iets veranderen! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout en in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! Wij zijn ambitieus, denken in mogelijkheden, gebruiken altijd ons gezonde boeren verstand en last, but zeker not least… wij werken met plezier! Laten we samen bouwen!

  VKP is gespecialiseerd in bouwen met hout. Onze expertises zijn: Houtskeletbouw (HSB), Ruwbouwtimmerwerk, Gevelbekleding, Houten Kozijnen en Prefab daksystemen. HSB is weer onder te verdelen in onze W.A.N.T., gewoon HSB, HSB afgewerkt met minerale steenstrips en houten casco’s. Wij zijn specialist en opereren B2B, als onderaannemer, maar steeds meer als nevenaannemer, partner van de aannemer.

  Interessante linken

  VKP Website

  VKP heeft een gezonde groeiambitie waarbij werken met plezier centraal staat. Waar VKP voor staat hebben we vast proberen te leggen met onze kernwaarden: Ambitieus (inventief teamwork), Samen (geen angst voor verandering), Gezond boeren verstand (zonder twijfel, vol passie!) en Doen! (denken in mogelijkheden). Momenteel zijn er vele actuele onderwerpen waar wij met onze expertises op inspelen: circulariteit, CO2 reductie, personeelstekorten en duurzaam bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan deze maatschappelijke opgaven.