Menu
  English

  Mavotrans B.V.

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Mavotrans B.V.

  Wat leuk dat je komt kijken in onze inspiratieruimte!

  Wie zijn wij?

  Als gespecialiseerd toeleverancier bieden wij een breed scala aan slimme oplossingen, producten en systemen voor alle fasen van bouwprojecten, met een speciale focus op ruwbouw en gevelsluiting. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, prefab beton, renovatie, infrastructuur of geluidsbeheersing, Mavotrans is dé vertrouwde partner met jarenlange ervaring.

  Maar we zijn meer dan alleen een leverancier. Wij geloven in samenwerking en kennisdeling. Bij Mavotrans vind je gepassioneerde experts die niet alleen hoogwaardige producten aanbieden, maar ook hun kennis en knowhow delen. Wij zijn leergierig en staan te popelen om jou te inspireren en te begeleiden tijdens jouw stage.

  Dus, ben jij klaar om een rol te spelen in de bouwproducten van morgen, waarbij veiligheid en duurzaamheid een belangrijke rol spelen? Sluit je bij ons aan en maak deel uit van ons gepassioneerde team dat bouwt aan de toekomst!

  Interessante linken

  Website

  LinkedIn

  Ambitie

  We snappen dat de wereld in transitie is en dat de bouw hierin mee moet en zal bewegen. Voor ons is dit niets nieuws, want het maakbaar krijgen van een duurzame gebouwde omgeving zit al 70 jaar in ons DNA. Als we naar de toekomst kijken dan dromen we van verschillende ontwikkelingen waar we een merkbaar verschil kunnen en willen maken. Bijvoorbeeld de (ont)koppeling van geoogste bouwmaterialen, samenstellen van een  biobased luchtdichtingspakket, duurzame bouwakoestische oplossingen voor hybride houtbouw of wat dacht je van de inzet van AI om de customer experience te optimaliseren. Help jij mee onze dromen te realiseren?